over ons

Dakwerken en houtskeletbouw
BV Projects te Dendermonde is een recent gestart bedrijf dat zich voornamelijk toelegt op dakwerken en houtskelet achterbouw. Verder nemen wij ook gevelbekleding, isolatie werken, zolderafwerking, … in onze handen. Maar ook zijn hele projecten ons niet vreemd. Hiervoor werken we nauw samen met steeds dezelfde onderaannemers, om zeker te zijn van het perfecte resultaat en volgens de vooraf besproken planning wat in deze sector vrij zeldzaam is.

Zelfwerkende zaakvoerder
BV Projects te Dendermonde wordt geleid door zelfwerkende zaakvoerder Bart Veyt, het voordeel van dit jong bedrijf is dat het bruist van de passie en wilskracht om de klant tevreden te stellen. Nog steeds niet overtuigd? Contacteer ons en laat u verder overtuigen. Of contacteer ons voor een offerte. Zo kan u alles eens rustig bekijken en vergelijken.

Bart en zijn team staan garant voor een correcte plaatsing van: hellende daken ( pannen, leien ), platte daken ( roofing, EPDM tot 900voerkante meter naadloos!!! ) houtconstructies ( daktimmer, houtskeletbouw,... ). Gevelbekledingen ( Rockpanel, Trespa, alle houtsoorten,.. ) volledige zolder afwerkingen alsook totaalprojecten. Steeds vrijblijvende en gratis prijsofferte